keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Synttäriseikkailu

Tänään haimme mukaamme eilen 4 -vuotta täyttäneen pikku prinsessan ja teimme pienen, päivänsankarin sanoin, seikkailun Lahdessa.
Seikkailu alkoi Kärkkäiseltä, josta haimme hieman herkkuja matkaan. Sitten suuntasimme kohti Lahden keskustaa.


Auto jätettiin vanhan linja-autoaseman autioituneelle parkkialueelle, koska en periaatteesta viitsi maksaa pysäköinnistä keskustassa, kun riittävän lähellä voi tehdä sen maksuttakin. Ja reippaina kaikki kävelivätkin muutaman sata metriä Kuvapalatsille. Tämän nuoren neidin viettäessä aikaansa päivähoidossa luonamme, luimme päiväleposaduksi mm Pikku Prinssi -kirjan ja nyt suuntasimme katsomaan sen elokuvana. Kaikki lapset pitivät elokuvasta ja siinä oli paljon ajattelun aihetta myös vanhemmille. Suosittelen.


Elokuvan jälkeen poikkesimme vielä torin laidalla olevaan leikkipuistoon, joka omille pojille oli uusi tuttavuus. Neitokainen kertoi paikalla aiemminkin vanhempiensa kanssa käyneen. Riittävästi erilaisia vempaimia sekä pienille että vähän vanhemmillekin ja lisäksi vielä muutamia oman painon vastuksella toimivia kuntoilulaitteita ihan vaikka aikuisillekin. Saatamme piipahtaa toistekin, kun kaupungille on asiaa.




 Mukava seikkailu ja sopivasti liikuntaa saatiin aikaan ihan kaupungissakin.
Kiitos ihanan neitokaisen päivälainasta hänen vanhemmilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti